3d printer filamén (warna transparan)

  • Bahan: PLA ABS
  • Diaméterna: 1.75mm /3.0MM
  • Aplikasi: printer FDM 3D
  • Kasabaran: ± 0.02MM
  • Print temp: 200-230 ℃
  • Euyeub Dina Warna: Leuwih 24 rupa (warna Adat ditarima)
  • jéntré produk

    Tags produk

     

    material  PLA ABS
    Diameter 1.75mm / 3.0mm
    kasabaran ± 0.02MM
    aplikasi Printer FDM 3D
    print temp 200-230 ℃

    fitur :

    bahan kualitas premium 
    Leuwih alus kateguhan 
    100% henteu gelembung 100% 
    ujung Teu warped 

    Euyeub Dina Warna: Leuwih 24 rupa (warna Adat ditarima)

    Bodas warna transparan warna Pengetahuan Alam Hideung inten biru bulao biru Blue Lampu

    Beureum Ungu Ungu beureum Xuping acuk Xuping Konéng Héjo Bright warna / warna kulit héjo

    Jeruk fluoresensi beureum fluoresensi héjo fluoresensi konéng Silvery cyan coklat

    parameter
    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)
    Brand Nami: RAMBERY
    Jumlah modél: 3d printer filamén
    Bahan: PLA ABS
    Kasabaran: ± 0.02MM
    Diaméterna: 1.75mm / 2.85mm / 3.0mm
    Print temp: 190-230 ℃
    Aplikasi: printer FDM 3D
    Warna: Leuwih 24 rupa (nampa custom)
    Packing: vakum paking kalawan desiccant
    Beurat Net: 1 Kg / spool
    Panjangna: PLA-1.75MM-325M
    Ngaropéa: Paket, labél, warna
     
    kaunggulan produk
     Taya gelembung hawa
    Taya distorsi
    ujung teu warped
    kalenturan alus
    Brightly warna
    Taya block nozzle
     
    Ciri PLA
     
    1.Biodegradable sarta lingkungan ramah 
    kakuatan 2.High na modulus tinggi
    3.Without bau toksik
    4.Low shrinkage, stabilitas dimensi thermoforming
    5.Not easty megatkeun sanggeus lila kakeunaan hawa
     
    Ciri ABS
     
    kakuatan 1.High, kateguhan alus
    2.Has hiji titik lebur luhur batan PLA
    3. Density téh leutik, nalika percetakan modél volume gede torek

     aaaa1aaaa3aaaa2aaaa6aaaa5aaaa4aaaa7


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !