3d printer filamén Hideung (Xuping)

  • Bahan: PLA ABS
  • Diaméterna: 1.75mm /3.0MM
  • Aplikasi: printer FDM 3D
  • Kasabaran: ± 0.02MM
  • Print temp: 200-230 ℃
  • Euyeub Dina Warna: Leuwih 24 rupa (warna Adat ditarima)
  • BUY

    jéntré produk

    Tags produk

    material  PLA ABS
    Diameter 1.75mm / 3.0mm
    kasabaran ± 0.02MM
    aplikasi Printer FDM 3D
    print temp 200-230 ℃
    Euyeub Dina Warna Leuwih 24 rupa (Adat warna ditarima)   

    fitur :

    bahan kualitas premium 
    Leuwih alus kateguhan 
    100% henteu gelembung 100% 
    ujung Teu warped 

    Euyeub Dina Warna:

    Leuwih 24 rupa (Adat warna ditarima)

    Bodas warna transparan warna Pengetahuan Alam Hideung inten biru bulao biru Blue Lampu

    Beureum Ungu Ungu beureum Xuping acuk Xuping Konéng Héjo Bright warna / warna kulit héjo

    Jeruk fluoresensi beureum fluoresensi héjo fluoresensi konéng Silvery cyan coklat

    parameter  
    Tempat Asal Zhejiang, Cina (Daratan)
    brand Ngaran RAMBERY
    model Numbe 3d printer filamén
    material PLA ABS
    kasabaran ± 0.02MM
    Diameter 1.75mm / 2.85mm / 3.0mm
    print temp 190-230 ℃
    aplikasi Printer FDM 3D
    warna Leuwih 24 rupa (nampa custom)
    pak-pakan Vakum Packing kalawan desiccant
    Beurat bersih 1 Kg / spool
    panjang PLA-1.75MM-325M
    ngaropéa Pakét, labél, warna

    kaunggulan produk

    Taya hawa gelembung
    No distorsi
    Teu warped ujung
    Good kalenturan
    Brightly warna
    No block nozzle

    Ciri PLA

    1.Biodegradable sarta lingkungan ramah 
    kakuatan 2.High na modulus tinggi
    3.Without toksik bau
    4.Low shrinkage, thermoforming stabilitas dimensi
    5.Not easty megatkeun sanggeus lila kakeunaan hawa

    Ciri ABS

    Kakuatan 1.High, kateguhan alus
    2.Has hiji titik lebur luhur batan PLA
    3. Density téh leutik, nalika percetakan modél volume gede torek

    a1a1a1 (2) a1a1a1 (3) a1a1a1 (4) a1a1a1 (5) a1a1a1 (6)a1a1a1 (7)

    a1a1a1 (1)


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !