A ka ndonjë të sigurisë në 3D shtypura makinë elektrike? A guxoj të hapur atë?

1
teknologji 3D shtypjen është i bazuar në një model dixhital, duke përdorur një material bondable tilla si metali pluhur apo plastike për të shtypur strukturën e shtresës së objektit nga shtresa. Kjo teknologji ka aplikime në fushën e bizhuteri, këpucë, dizajnit industrial, ndërtimit, inxhinieri dhe ndërtimit, automotive, hapësirës ajrore, dhe stomatologji.

 2
Në nëntor të vitit 2010, e parë në botë urbee makinë të shtypura në një printer 3D doli. Kohët e fundit, Italisht prodhues automjeteve elektrike xev njoftoi se do të bashkëpunojë me 3D polymake materiale printer kompani Kinë për të prodhuar 3D shtypura LSEV elektrike automjeteve, e cila do të jetë për herë të parë prodhuar në masë 3D në botë shtypur makinën elektrike. Cikli i prodhimit të kësaj makine është rreth në 3 ditë, makina ka një shpejtësi maksimale prej 43 mph, një akuzë të vetme për 93 milje, dhe një makinë të plotë peshon vetëm 450 kg.

 3
Sigurisht, Honda Japonisë kohët e fundit gjithashtu ndërtoi një makinë të vetme-vendesh elektrike, trupi është i përbërë pothuajse nga panele 3D shtypura, dhe tani përdoret kryesisht për të dërguar biskota, por Honda tha se modeli është i përshtatshëm për prodhimin në masë. Edhe pse nuk ka të dhëna të veçanta konfigurimit për 3D shtypura automjetet elektrike, veçanërisht të dhënat e sigurisë, si një teknologji praktike, ajo mund edhe të jetë një teknologji të shkatërrojnë industrinë. Ne duhet të kemi një mendje të hapur për të pranuar atë. Nga automjetet elektrike 3D aktuale të shtypura, ata janë të përqendruara në fusha miniaturization dhe me shpejtësi të ulët. Unë besoj se do të ketë të dhëna relevante për automjetet elektrike 3D shtypura në 1-2 vitet e ardhshme, të tilla si sigurinë dhe funksionalitetit të automjeteve. , Rehati dhe më shumë. Makina 3D shtypjen elektrike është ende në fillimet e saj, dhe do të ketë rregullore dhe raportet mbi testin e sigurisë dhe përvojën udhëtim i veturave, kështu që automjetet besuar nga ana e konsumatorëve do të ketë një treg, kështu që në afat të gjatë, 3D shtypura makina elektrike do të vijnë. Sa më shumë standardizuar. Në fakt, autori nuk ka mend për të hapur 3D shtypura makina elektrike, në qoftë se kjo 3D shtypjen shpenzimet Electric Car ulët, siguria është e garantuar, dhe mund të takohen makinën e tyre ka nevojë pse nuk e provoni atë!


Ora Post: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !