3d Printer Filamen (Purple)

  • Material: PLA ABS
  • Diameter: 1.75mm /3.0MM
  • Aplikasi: Printer FDM 3D
  • Toleransi: ± 0.02MM
  • Print suhu: 200-230 ℃
  • Sugih Ing Warna: Swara 24 jinis (werna Custom ditrima)
  • Detail produk

    Tags Product

    Material  PLA ABS
    diameter 1.75mm / 3.0mm
    toleransi ± 0.02MM
    aplikasi Printer FDM 3D
    print Temp 200-230 ℃

    Feature :

    kualitas materi premium 
    Luwih atos 
    100% ora umpluk 100% 
    pinggiran Ora rusak 

    Sugih Ing Warna: Swara 24 jinis (werna Custom ditrima)

    Werna putih Transparent werna Natural Black Sapphire biru biru Blue cahya

    Red Purple Purple abang Pink wungu Pink Kuning Green padhang werna / werna kulit ijo

    Orange Fluorescent abang Fluorescent ijo Fluorescent kuning perak cyan coklat

    paramèter
    Panggonan Asal: Zhejiang, China (Mainland)
    Brand Name: RAMBERY
    Panggil Model: 3d Printer Filamen
    Material: PLA ABS
    Toleransi: ± 0.02MM
    Diameter: 1.75mm / 2.85mm / 3.0mm
    Print suhu: 190-230 ℃
    Aplikasi: Printer FDM 3D
    Warna: Swara 24 jinis (nampa adat)
    Packing: Vacuum Packing karo desiccant
    Bobot Net: 1 Kg / spool
    Length: PLA-1.75MM-325M
    Selaras: Paket, label, werna
     
    kaluwihan Product
     Ora umpluk online
    ora distorsi
    pinggiran ora rusak
    keluwesan apik
    kerasa colored
    Ora pemblokiran nozzle
     
    Ciri PLA
     
    1.Biodegradable lan lingkungan loropaken 
    kekuatan 2.High lan pengaturan dhuwur
    3.Without mambu beracun
    4.Low shrinkage, dimensi stabilitas thermoforming
    5.Not easty kanggo break sawise dawa kapapar online
     
    Ciri ABS
     
    kekuatan 1.dhuwur, kateguhan apik
    2.Has titik leleh sing luwih saka PLA
    3. Kapadhetan cilik, nalika Printing model volume gedhe korek

    aaaa1aaaa3aaaa2aaaa6aaaa5aaaa4aaaa7


  • : Previous
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !