3d Printer Filamen Black (Pink)

  • Material: PLA ABS
  • Diameter: 1.75mm /3.0MM
  • Aplikasi: Printer FDM 3D
  • Toleransi: ± 0.02MM
  • Print suhu: 200-230 ℃
  • Sugih Ing Warna: Swara 24 jinis (werna Custom ditrima)
  • BUY

    Detail produk

    Tags Product

    Material  PLA ABS
    diameter 1.75mm / 3.0mm
    toleransi ± 0.02MM
    aplikasi Printer FDM 3D
    print Temp 200-230 ℃
    Sugih Ing Warna Swara 24 jinis (Custom werna ditrima)   

    Feature :

    kualitas materi premium 
    Luwih atos 
    100% ora umpluk 100% 
    pinggiran Ora rusak 

    Sugih Ing Warna:

    Swara 24 jinis (Custom werna ditrima)

    Werna putih Transparent werna Natural Black Sapphire biru biru Blue cahya

    Red Purple Purple abang Pink wungu Pink Kuning Green padhang werna / werna kulit ijo

    Orange Fluorescent abang Fluorescent ijo Fluorescent kuning perak cyan coklat

    paramèter  
    Panggonan Asal Zhejiang, China (Mainland)
    Jeneng merek RAMBERY
    model Numbe 3d Printer Filamen
    Material PLA ABS
    toleransi ± 0.02MM
    diameter 1.75mm / 2.85mm / 3.0mm
    print Temp 190-230 ℃
    aplikasi Printer FDM 3D
    warna Swara 24 jinis (nampa adat)
    packing Vacuum Packing karo desiccant
    Bobot resik 1 Kg / spool
    Length PLA-1.75MM-325M
    selaras Paket, label, werna

    kaluwihan Product

    Ora online umpluk
    ora distorsi
    Ora rusak pinggiran
    Good keluwesan
    kerasa colored
    ora pemblokiran nozzle

    Ciri PLA

    1.Biodegradable lan lingkungan loropaken 
    kekuatan 2.High lan pengaturan dhuwur
    3.Without beracun mambu
    4.Low shrinkage, thermoforming dimensi stabilitas
    5.Not easty kanggo break sawise dawa kapapar online

    Ciri ABS

    Kekuatan 1.dhuwur, kateguhan apik
    2.Has titik leleh sing luwih saka PLA
    3. Kapadhetan cilik, nalika Printing model volume gedhe korek

    a1a1a1 (2) a1a1a1 (3) a1a1a1 (4) a1a1a1 (5) a1a1a1 (6)a1a1a1 (7)

    a1a1a1 (1)


  • : Previous
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !