Terang bahan PLA bahan 3D dicitak

Loba nasabah tur babaturan ménta kuring lamun PLA nyaéta plastik? Di dieu téh ngobrol kasar ngeunaan naon PLA kiwari.

PLA teh singketan Inggris asam polylactic, nu geus ditulis salaku: polylacticacid. asam Polylactic (PLA) nyaéta novél biobased sarta bahan biodegradable dijieun tina bahan baku aci diusulkeun ku sumberdaya renewable tutuwuhan kayaning jagong. Bahan baku aci anu diala ku saccharification pikeun ménta glukosa, lajeng glukosa sarta galur tangtu aya ferméntasi ngahasilkeun-purity tinggi asam laktat, sarta lajeng beurat molekul asam polylactic tangtu ieu disintésis ku sintésis kimiawi. Cai mibanda biodegradability alus. Sanggeus pamakéan, éta bisa ditumpes didegradasi ku mikroorganisme di alam dina kaayaan nu tangtu, sarta tungtungna ngahasilkeun karbon dioksida jeung cai, nu teu ngotoran lingkungan. Ieu pisan mangpaat pikeun lingkungan jeung diakuan salaku hiji bahan ramah lingkungan.

 g
f
e
d
c

laporan menyimpulkan yén hasil kalungguhan, raksa, cadmium, kromium, biphenyl, sarta difénil éter éta konsisten jeung 11 taun diréktif EU dina pamakéan zat diwatesan, sarta hasil sampel 001 teu kauninga. Nd ieu Henteu dected.

Sagala survey di luhur nunjukkeun yén PLA mangrupakeun bahan alus, tapi kaamanan pangan memang hitungan perhatian hébat ka dulur, atawa jadi cautious.

Hayu atuh ngobrol ngeunaan sababaraha shortcomings na bahaya disumputkeun tina PLA. Anu mimiti, PLA teu tahan ka suhu luhur, sarta eta dasarna dimimitian pikeun deform sabudeureun 60 °. Salaku kapang pangan, kudu tiis diolah; bahan PLA bisa didegradasi, nu mangrupa kaunggulan tur disadvantage a. Sanajan éta ramah lingkungan, merlukeun percetakan 3D sahiji produk-grade hal. Awét mangrupakeun dewan pondok; dina prosés percetakan, sabab mangrupa-suhu luhur lebur, bakal ngajaga partikel, sanajan partikel diri nu non-toksik, tapi ieu téh saeutik kawas PM2.5, engapan jangka panjang atanapi sabagian ruksakna bayah manusa, Ku alatan éta, spasi percetakan 3D anu preferably ventilated.

Ku alatan éta, PLA mangrupa bahan ramah lingkungan dulur tiasa make jeung kapercayaan.

b
a

 

Puguh pangsit artefak

 Tungtungna shouting slogan, téhnologi robah hirup, percetakan 3D tina impian kana kanyataan!


waktos pos: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !