Nyaeta aya kaamanan dina 3D dicitak mobil listrik? Anjeun wani muka eta?

1
téhnologi percetakan 3D anu dumasar kana model digital, maké bahan bondable kayaning logam tipung atawa palastik pikeun nyitak struktur lapisan obyék ku lapisan. téhnologi ieu aplikasi dina widang perhiasan, footwear, desain industri, konstruksi, rékayasa tur konstruksi, otomotif, aerospace, sarta kedokteran gigi.

 2
Dina bulan Nopémber 2010, munggaran di dunya urbee mobil dicitak dina printer 3D sumping kaluar. Anyar, Italia produsén kandaraan listrik XEV ngumumkeun yén nagara éta bakal cooperate kalawan 3D polymake parusahaan bahan printer Cina urang ngahasilkeun 3D dicitak LSEV kandaraan listrik, anu bakal munggaran nimbulkeun dihasilkeun 3D di dunya dicitak mobil listrik. Daur manufaktur tina mobil ieu ngeunaan Dina 3 dinten, mobil boga laju luhureun 43 mph, muatan tunggal pikeun 93 mil, sarta mobil pinuh weighs ukur 450 kg.

 3
Tangtu, Honda Jepang anyar ogé diwangun hiji mobil listrik single-korsi, awak ampir diwangun ku panels 3D dicitak, sarta ayeuna utamana dipaké pikeun ngirim biskuit, tapi Honda ngomong yén modél anu cocog pikeun produksi masal. Sanajan euweuh data konfigurasi husus pikeun 3D dicitak kandaraan listrik, hususna data kaamanan, salaku téhnologi praktis, eta malah mungkin aya téhnologi pikeun subvert industri. Urang kudu boga hiji pikiran kabuka pikeun nampa eta. Ti kandaraan listrik 3D ayeuna dicitak, aranjeunna ngumpul di miniaturization na-speed low widang. Kuring yakin yén bakal aya data relevan dina kandaraan listrik 3D dicitak dina 1-2 taun hareup, kayaning kasalametan sarta operability tutumpakan. , Kanyamanan sareng nu sanesna. The 3D percetakan mobil listrik masih dina infancy na, sarta bakal aya perda na laporan dina test kaamanan sarta numpak pangalaman tina kandaraan di handap, supados kandaraan dipercaya ku pamakéna kudu pasar a, jadi dina ngajalankeun lila, 3D dicitak mobil listrik bakal datang. Beuki standarisasi. Kanyataanna, nyeratna teu kapikiran pikeun muka 3D dicitak mobil listrik, upami 3D ieu percetakan waragad mobil listrik low, kaamanan dijamin, sarta bisa minuhan mobil sorangan perlu naha henteu coba eta!


waktos pos: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !