Mangrupa bahan dicitak 3D jiwa? Candak nu uninga bahan percetakan 3D hottest

Loba jalma nengetan percetakan 3D, mimiti sagala, katarik ku objék leutik nu geulis dicitak ku 3D. Salajengna, sababaraha babaturan bakal ngeunaan miara kinerja model béda tina printer 3D, jeung bahan percetakan 3D geus neglected di hal nu ilahar. Kanyataanna, bahan percetakan 3D bisa ngomong janten hiji dadasar bahan penting pikeun ngembangkeun teknologi percetakan 3D. Ngembangkeun bahan sakitu legana nangtukeun naha percetakan 3D bisa dipaké leuwih lega.

 v

Dina hadir, bahan percetakan 3D utamana kaasup bahan polimér, bahan logam, bahan bubuk, bahan keramik jeung bahan komposit.

bahan polimér

bahan polimér utamana kaasup plastik rékayasa, bio-plastik, plastik thermosetting, résin photosensitive, jeung sajabana, sarta kinerja tipena béda bahan anu rada béda.
w

palastik rékayasa nujul kana palastik industri dipaké salaku bagian industri atawa bahan casing luar. Ieu mangrupakeun plastik kalayan kakuatan unggulan, résistansi dampak, résistansi panas, teu karasa jeung lalawanan sepuh. Ieu mangrupakeun jenis bahan percetakan 3D kalawan rupa-rupa aplikasi; bioplastics Ieu utamana boga PLA, PETG, durahman, jeung sajabana, sarta boga biodegradability alus; résin thermosetting boga kakuatan tinggi na lalawanan seuneu, sarta pisan cocog pikeun bubuk laser sintering prosés ngabentuk maké percetakan 3D; résin photosensitive boga speed curing gancang, méja Alus kinerja garing, semu lemes sanggeus molding, nyaeta pilihan loba-precision tinggi produk percetakan.
x

bahan logam

Sanajan lolobana bahan percetakan 3D ayeuna anu plastik, anu alus kakuatan mékanis jeung konduktivitas listrik tina logam boga supir peneliti pisan kabetot dina percetakan objék logam. Bahan logam utama kaasup logam ferrous kaasup stainless steel sarta superalloys, sarta logam non-ferrous kayaning titanium, alloy magnésium, jeung gallium.
y

bahan bubuk

Éta ngayakeun hiji bahan plastik atawa hiji bahan logam, tapi kalawan adaptability unggulan -na pikeun téhnologi percetakan 3D, bahan bubuk kénéh hiji pilihan alus keur percetakan 3D. percetakan 3D merlukeun bahan bubuk luhur, jeung bubuk molding anu diperlukeun pikeun mibanda formability alus bahan, kakuatan molding tinggi, ukuranana bubuk partikel leutik, kasusah dina agglomeration, harta rolling alus, probability density merenah jeung porosity, sarta drying saum sareng hardening. mimitina pasir sprinkler printer tipe 3D timer dihasilkeun dikembangkeun ku ASK Téhnologi Co., Ltd. migunakeun keusik quartz dina bahan bubuk.
z

keramik

bubuk keramik Aluminosilicate bisa dipaké dina 3D dicitak produk keramik. The 3D dicitak produk keramik anu impervious ka cai, panas (nepi ka 600 ° C), recyclable, non-toksik, tapi kakuatan na teu luhur, éta bisa dipaké salaku hiji cookware idéal, tableware (cangkir, mangkok, piring, endog cangkir jeung coasters)) jeung bahan hiasan imah kayaning candlesticks, Kotak, vases, sarta artworks.

Undoubtedly, minangka dasar percetakan 3D, bahan percetakan 3D baris jadi hiji pasar penting pikeun percetakan 3D hareup. Beuki loba bahan nu mibanda kinerja unggulan bakal dimekarkeun pikeun ngamajukeun ngembangkeun industri percetakan 3D. Sajaba ti éta, salian bahan percetakan 3D, mastering téknologi inti sareng komponenana inti percetakan 3D oge hiji narabas penting dina ngembangkeun industri percetakan 3D domestik. The printer badai séri 3D dibuka ku ASK nyaeta kahiji printhead inkjet tumuwuh di Cina. (3D komponén percetakan core) nyaéta milestone a, sarta kuring miharep éta leuwih pausahaan di Cina bisa investasi langkung énérgi dina ngamekarkeun téhnologi percetakan core 3D tinimbang gumantung sagemblengna kana téhnologi asing.


waktos pos: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !