Taros Kami

Cixi Lanbo Printing Supplies Co., Ltd.

alamat

Shenwu Selatan Jalan, Kandun Street, Cixi, Ningbo, Zhejiang, Cina

telepon

Mob: +86 18312999306

WhatsApp: +86 18358591602

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?