Tentang Kami

Cixi suplai lanbo percetakan Co., Ltd.was ngadeg di 2011and aya di

CIXI, NINGBO, Zhejiang, ngarasakeun aksés transportasi merenah sarta geulis

Lingkungan. parusahaan urang nyertakeun wewengkon 2000square méter sarta

Boga 100 pagawé.

Kami husus dina 3D filamén printer tur mangsi cartridge parusahaan kami boga pangalaman euyeub dina industri suplai percetakan. produk utama urang kaasup filamén printer 3d, 3D bulan lampu. Sagedengeun ti eta, kami

asdawf (1)

Nyieun usaha hébat pikeun ngembangkeun produk anyar papanggih syarat béda. urang

Parusahaan boga alat-alat tinggi-tungtung nepi mastikeun ngadalikeun kualitas produk.

Adhering ka prinsip bisnis sahiji kauntungan silih, kami geus diwangun nepi reputasi alus

Diantara konsumén urang alatan jasa sampurna, produk kualitas urang jeung harga kalapa.

Urang warmly ngabagéakeun para nasabah ti di imah na mancanagara cooperate jeung urang keur

kasuksésan umum.

asdawf (2)
asdawf (1)