kategori

Produk Artikel

Tentang Kami

  • 22
  • 33
  • 11

Cixi suplai lanbo percetakan Co., Ltd.was ngadeg di 2011and ieu lokasina di  CIXI, NINGBO, Zhejiang,

ngarasakeun aksés transportasi merenah sarta geulis lingkunganana.

Parusahaan urang nyertakeun wewengkon 2000square méter sarta  boga 100 pagawé.

 

Maca deui

News & Kajadian