Ngerti materi PLA bahan 3D dicithak

Akeh pelanggan lan kanca-kanca takon kula yen PLA plastik? Punika Dhiskusi atos bab apa PLA dina.

PLA yaiku singkatan Inggris asam polylactic, kang ditulis: polylacticacid. asam Polylactic (PLA) yaiku sawijining novel biobased lan materi biodegradable digawe saka bahan mentahan pati ngajokaken dening sumber dianyari tanduran kayata jagung. Bahan mentah pati wis diduweni dening saccharification diwenehi glukosa, banjur dadi glukosa galur tartamtu sing fermented kanggo gawé-dhuwur kemurnian asam laktat, lan banjur bobot molekul asam polylactic tartamtu disintesis déning sintesis kimia. Wis biodegradability apik. Sawise nggunakake, iku bisa rampung mudhun dening microorganisms ing alam ing kahanan tartamtu, lan pungkasanipun mrodhuksi karbon dioksida lan banyu, kang ora ngregedi lingkungan. Iki banget migunani kanggo lingkungan lan dikenali minangka materi lingkungan loropaken.

 g
f
e
d
c

laporan rampung sing asil saka timbal, Mercury, kadmium, krom, biphenyl, lan diphenyl ether padha konsisten karo 11-taun arahan EU ing nggunakake bahan kimia diwatesi, lan asil saka sampel 001 padha ora dideteksi. ND wis Ora dected.

Kabeh survey ndhuwur nuduhake yen PLA iku sing penting apik, nanging pangan safety memang gatekake gedhe kanggo wong, utawa dadi ati.

Ayo kula pirembagan bab sawetara shortcomings lan beboyo didhelikake saka PLA. Kaping kabeh, PLA ora tahan kanggo suhu dhuwur, lan Sejatine wiwit deform watara 60 °. Minangka jamur pangan, kudu kadhemen dianggep; materi PLA bisa mudhun, yaiku kauntungan lan kerugian. Senajan iku lingkungan loropaken, iku mbutuhake printing 3D prodhuk-bahan iku. Awet iku Papan cendhak; ing proses printing, amarga iku dhuwur-suhu leleh, bakal nglindhungi partikel, senadyan partikel piyambak non-beracun, nanging iki dicokot kaya PM2.5, AMBEGAN long-term utawa sawetara karusakan kanggo paru-paru manungsa, Mulane, ing papan printing 3D luwih ventilated.

Mulane, PLA iku sawijining materi lingkungan loropaken sing kabeh wong bisa digunakake nganggo kapercayan.

b
a

 

Lazy dumpling artefak

 Akhire nguwuh slogans, teknologi diganti urip, printing 3D saka impen kanggo kasunyatan!


wektu Post: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !