Apa ana safety ing 3D dicithak mobil listrik? Kowe wani mbukak?

1
teknologi printing 3D adhedhasar model digital, nggunakake bahan bondable kayata logam powdered utawa plastik kanggo print struktur lapisan obyek kanthi lapisan. teknologi iki duwé aplikasi ing kothak perhiasan, Footwear, industri desain, konstruksi, engineering lan construction, automotive, aerospace, lan Dentistry.

 2
Ing November 2010, donya kang kawitan urbee mobil dicithak ing printer 3D medal. Bubar, Italia Produsèn kendaraan listrik XEV announced sing bakal kerjo bareng karo 3D polymake perusahaan bahan printer China kang kanggo gawé 3D dicithak LSEV kendaraan listrik, kang bakal dadi pangarep massa-diprodhuksi 3D donya dicithak mobil listrik. Ing siklus Manufaktur mobil iki kira Ing 3 days, mobil wis top speed 43 mph, daya tunggal kanggo 93 mil, lan mobil lengkap abot mung 450 kg.

 3
Mesthi, Honda Jepang bubar uga dibangun mobil listrik siji-jog, awak wis meh dumadi saka panel 3D dicithak, lan saiki utamané dianggo kanggo ngirim roti, nanging Kawasaki bilih model punika cocok kanggo produksi massa. Senajan ana data konfigurasi tartamtu kanggo 3D dicithak kendaraan listrik, utamané data keamanan, minangka teknologi praktis, malah bisa dadi teknologi kanggo subvert industri. We kudu duwe pikiran mbukak kanggo nampa iku. Saka kendaraan listrik 3D saiki dicithak, lagi klempakan ing miniaturization lan-kacepetan kurang kothak. Aku pracaya yen bakal ana data cocog ing kendaraan listrik 3D dicithak ing 1-2 taun sabanjuré, kayata safety lan operability kendaraan. , Comfort lan liyane. 3D Printing elektrik mobil isih ing sawijining tasih bayi, lan bakal ana peraturan lan laporan ing test safety lan kulo pengalaman saka kendaraan iki, supaya kendaraan dipercaya dening konsumen bakal pasar, supaya ing roto dawa, 3D dicithak mobil listrik bakal teka. Sing liyane standarisasi. Ing kasunyatan, penulis ora pikiran kanggo mbukak 3D dicithak mobil listrik, yen 3D iki Printing biaya mobil listrik kurang, safety wis dijamin, lan bisa ketemu mobil dhewe perlu apa ora nyoba iku!


wektu Post: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !