Babagan awake dhewe

Cixi Penyetor lanbo printing Co., Ltd.was diadegaké ing 2011and dumunung ing

Cixi, Ningbo, ZHEJIANG, nglaras akses transportasi trep lan ayu

Lingkungan. Our company Jembaré saka 2000square meter lan

Wis 100 karyawan.

We sing specialized ing 3D filament printer lan mangsi isi Our company wis pengalaman sugih ing industri Penyetor printing. produk utama kita kalebu filament printer 3d, 3D MOON LAMP. Kejabi, kita

asdawf (1)

Nggawe efforts gedhe kanggo berkembang produk anyar kanggo syarat beda. kita

Company wis peralatan dhuwur-mburi kanggo ngontrol strictly kualitas produk.

Adhering asas bisnis keuntungan Teknologi, kita wis dibangun reputasi apik

Antarane kita pelanggan amarga layanan sampurna, produk kualitas lan prices competitive.

We becik welcome pelanggan saka ing ngarep lan luar negeri kanggo kerjo bareng karo kita kanggo

sukses umum.

asdawf (2)
asdawf (1)